HAN LABS EN WERKPLAATSEN_

Werk_Wijzer

De wereld verandert. Dat vraagt om andere vaardigheden, kennis en manieren van leren en innoveren. De HAN University of Applied Sciences geeft hier invulling aan door samen te werken in de driehoek van werkveld, onderwijs en onderzoek. In Labs en Werkplaatsen werken studenten, docenten, onderzoekers, professionals en burgers samen aan kennisontwikkeling en innovaties.

AAN DE SLAG_

Een Lab of Werkplaats starten en draaiend houden is een boeiend proces. Complex, uitdagend en leerzaam. Soms is het pionieren; een ontdekkingsreis naar urgente thema’s binnen jouw context. Je zoekt partners met wie je collectieve ambities deelt. Samen maak je plannen, zet je projecten in de steigers. Tijdens het uitvoeren kom je tot nieuwe inzichten. Dat leidt weer tot het verkennen van kansen en mogelijkheden. Zo ben je continu bezig met verkennen, ontwerpen, uitvoeren en evalueren. Na een tijdje loopt dit door elkaar. Dit e-magazine biedt inspiratie. Tools, tips, werkvormen, verhalen en verdiepend leesvoer. Grasduin en doe je er je voordeel mee!

Dit doen je collega’s

Zoveel Labs en Werkplaatsen, zoveel thema’s! Eenzaamheid, armoede, laaggeletterdheid, revalidatie... Benieuwd waar jouw collega’s mee bezig zijn? Waar ze zitten en hoe je ze kunt bereiken? Op deze pagina vind je een mooi overzicht.

Alles op een rijtje

Verspreid over de pagina’s vind je handige en informatieve materialen. Behoefte aan overzicht? Hier vind je alle downloads op een rijtje.

HAN CAMPUS NIJMEGEN

Kapittelweg 33

6525 EN Nijmegen

HAN CAMPUS ARNHEM

Ruitenberglaan 31

6826 CC Arnhem

MEER VRAGEN?

HAN VoorlichtingsCentrum

(studievoorlichting)

(024) 353 05 00

info@han.nl

06 25 64 04 70 (alleen WhatsApp)

SOCIAL

Facebook.com/HANUniversity

Instagram.com/han.nl

Twitter: @HANnl

Youtube.com/tvhan